חומרים
200 ג"ר שורש חזרת
4 סלקים קטנים קלופים לא מבושלים
חצי כוס חומץ
כפית סוכר
כפית מלח
אופן ההכנה
מקלפים את בסלק והחזרת
משרים את החזרת במים שעה
במעבד מזון מגררים את הסלק והחזרת בפומפיה דקה
ממשיכים בלהב פלדה מוסיפים המלח הסוכר והחומץ ומערבבים
שומרים בצנצנת אטומה למשך כמה שעות,טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.
החזרת משתלבת יפה עם דגים ובשר.
2 תגובות:
ראשית ברכות על הבלוג הנוסף והיפה!!!!
סוף סוף אוכל להכין חזרת , תמיד פחדתי מהגירוד הסזיפי , בדרך שאימי נהגה להכין ...
נראה נפלא
תודה
חיה
תודה וחג שמח
הבלוג הנוסף הוא גיבוי לתפוז
להשתמע רחל
הוסף רשומת תגובה