יום שלישי, 27 במרץ 2012

ניצול בשר ממרק עוף



 

המתכון הזה קיבלתי וטעמתי אצל תמי לאור שכטר
לפני הרבה שנים אך תמיד נמנעתי בגלל הטיגון אך בזמן האחרון
מידי פעם אני מזייפת ומכינה אותו .אפשר להכין מכל חלק של העוף.
מצרכים

2 כרעיים שבושלו במרק עוף
2 ביצים קשות
2 ביצים (במקור מקציפים את הביצים)
מלח פלפל שחור 2 כפות שמן
אופן ההכנה

לפרק ולחתוך את העוף,לחתוך את הביצים הקשות,להוסיף את 2 הביצים והתבלינים
במחבת למרוח את 2 כפות השמן,לחמם את המחבת להוסיף את התערובת,
לטגן כמו חביתה ברגע שהתחתית מתקשה
לקחת מכסה של סיר בקוטר גדול מהמחבת להפוך למכסה בזהירות
להחזיר למחבת ולטיגון את הצד השני.
אפשר לאכול מיד טעים גם קר.




אין תגובות: