המתכון הזה קיבלתי וטעמתי אצל תמי לאור שכטר
לפני הרבה שנים אך תמיד נמנעתי בגלל הטיגון אך בזמן האחרון
מידי פעם אני מזייפת ומכינה אותו .אפשר להכין מכל חלק של העוף.
מצרכים
2 כרעיים שבושלו במרק עוף
2 ביצים קשות
2 ביצים (במקור מקציפים את הביצים)
מלח פלפל שחור 2 כפות שמן
אופן ההכנה
לפרק ולחתוך את העוף,לחתוך את הביצים הקשות,להוסיף את 2 הביצים והתבלינים
במחבת למרוח את 2 כפות השמן,לחמם את המחבת להוסיף את התערובת,
לטגן כמו חביתה ברגע שהתחתית מתקשה
לקחת מכסה של סיר בקוטר גדול מהמחבת להפוך למכסה בזהירות
להחזיר למחבת ולטיגון את הצד השני.
אפשר לאכול מיד טעים גם קר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה