אנו אוכלים כל יום מרק ,מכינה לשלושה ימים.
טייפ שקיבלתי ממורתי לאנגלית דבורה, שתמיד את השארית מהמרק לשמור למרק הבא
משתמשת בטייפ הזה לעיתים קרובות.
יש לי במקפיא תמיד כל עישבי התיבול מוקפאים וגם בטטה ודלעת חתוכות לחתיכות.
מרק היום
כמויות אפשר להקטין או להגדיל הכל הולך
3 גזרים
3 קישואים
2 כוסות דלעת
2 כוסות בטטה
1/8 כרוב תלוי בגודל הכרוב היה לי כרוב גדול
1 בצל גדול
4 כפות קינואה אדומה
1 רסק עגבניות
1 קופסה עגבניות חתוכות לריבועים
תבלינים :כפית כורכום ,חצי כפית קארי ,פטרוזיליה, שמיר ,כפית סוכר, כפית סחוג,
אופן ההכנה
לטגן בצל ב3 בכפות שמן
להוסיף את יתר המצרכים לכסות במים לבשל עד שהירקות מתבשלים.
אני מכינה בסיר לחץ המרק מוכן אחרי עשרים דקות מרגע שהשסתום עולה.
המרק יוצא סמיך מוסיפה עוד מים רותחים ואם יש צורך מלח.
מוזמנים לטעום.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה