יום רביעי, 15 בנובמבר 2017

רוגלעך פרווה




רוגעלך מעוליםםםםם 
חצי קילו קמח
כף שמרים
( כפית משפר אפיה)
כפית מלח שטוחה
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
ביצה
רבע כוס שמן
כוס ורבע מים (לבדוק אולי צריך עוד)
במיקסר 10 דקות..להתפיח
מילוי- 3 כפות קקאו 
כוס סוכר
כפית נס קפה
רבע כוס שמן
לערבב היטב
להתפיח    לחלק את הבצק ל3 כדורים
לשטח את הכדורים למרוח מילוי להשאיר ס"מ מסביב לעיגול 
לאסוף את הקצוות לכדור  להניח את הכדור הפוך  על משטח מקומח ולקמח מעל ..
להתפיח 20 דקות ולפתוח כל כדור כמה שיותר דק 
לחלק ל4 ומכל 1/4 ליצור 5-6 רוגעלך..
להתפיח למרוח ביצה
לאפות ב200° 20 דקות.
אני פתחתי כל כדור למלבן מרחתי במילוי קיפלתי ל3 פתחתי דק 
ויצרתי משולשים .
למרוח סירופ סוכר
מיד שמוצאים את הרוגעלך מהתנור.
כוס סוכר
2 כוסות מים
טיפה מיץ לימון
מאותו בצק הכנתי 2 עוגות שמרים.

אין תגובות: