
כרוב ממולא בנוסח שלי עם כמה קיצורי דרך
מצרכים
2 כרובים קטנים טיפ מטניה כך אין צורך לחתוך כלום מהעלים
את הכרובים להקפיא לילה להפשיר לילה
מפרידים את העלים בקלי קלות.
מילוי
1 בצל גדול מטוגן
1/2 ק"ג בשר
3 כפות אורז
3 כפות קוואקר
2 כפות שמן
רסק עגבניות קטן
חצי כפית בהרט,חצי כפית פלפל שחור גרוס, כף פפריקה.כפית מלח גס,רבע כפית אריסה חריפה.
ללוש בידיים.
אופן ההכנה
לשים כף מהמילוי בכל קצה של עלה,
לגלגל פעם אחת ולסגור משני
צידי העלה ולהמשיך ולגלגל.
מניחים בסיר בצורה צפופה ,
רוטב לממולאים
לטגן ב2 כפות שמן קופסא קטנה של רסק עגבניות
להוסיף 3 כוסות מים, חצי לימון,מלח פלפל.כף פפריקה גרוסה,כפית סוכר חום
להרתיח לצקת על הממולאים אם יש צורך ומוסיפים עוד מים עד שהם מכוסים.
להניח צלחת מעל הממולאים
מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.
ולבשל על אש נמוכה שעה שעה וחצי .


אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה