יום חמישי, 2 בנובמבר 2017

עוגת שזיפים



מצרכים
4 ביצים
1 1/4 כוסות סוכר חום או לבן
1 3/4 קמח תופח  השתמשתי בקמח מלא וכפית אבקת אפייה
100 גרם חמאה רכה
1/3 כוס שמן
קורט מלח
שזיפים חצויים
לציפוי:2 כפות סוכר חום
1 כפית קינמון
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי העוגה לעיסה חלקה.
מסדרים את חצאי השזיפים כשהחלק החתוך פונה כלפי מעלה.

מערבבים את הסוכר והקינמון ומפזים על השזיפים.

אופים בחום 180 מעלות כ40 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

טעים קר וגם טעים חם בתוספת גלידה.



אין תגובות: