עוגת שמרים לשתי תבניות
חצי קילו קמח
כף שמרים
( כפית משפר אפיה)לא חובה הפעם הכנתי בלי
כפית מלח שטוחה
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
ביצה
רבע כוס שמן
כוס ורבע מים (לבדוק אולי צריך עוד)
במיקסר 10 דקות..להתפיח
כף שמרים
( כפית משפר אפיה)לא חובה הפעם הכנתי בלי
כפית מלח שטוחה
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
ביצה
רבע כוס שמן
כוס ורבע מים (לבדוק אולי צריך עוד)
במיקסר 10 דקות..להתפיח
מילוי- 3 כפות קקאו
כוס סוכר
כף נס קפה
רבע כוס שמן
לערבב היטב
כוס סוכר
כף נס קפה
רבע כוס שמן
לערבב היטב
סירופ
חצי כוס מים חצי כוס סוכר
חצי לימון סחוט
להמיס את הסוכר על הגז
להתפיח לחלק את הבצק ל2 מלבנים
לרדד את המלבן למרוח מילוי להשאיר ס"מ מסביב
לקפל את המלבן ל2 ולרדד
מניחים להתפחה 20 דקות
מגלגלים לרולדה מגלגלים מהאמצע סיבובי בורג
מניחים על תבנית מצופה בנייר אפייה
מתפיחים עוד 20 דקות
אופים ב180 מעלות כ20 דקות
כשמוציאים מהתנור מורחים בסירופ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה