קובה בשעועית לבנה ברוטב עגבניות
בצק עלים במילוי בשר
אורז לבן
גבץ
חומוס
סלק אדום
סלט חסה
קינוח
קרם קרמל חיתוכיות שוקולד
כוס סוכר
לצקת לקערת פיירקס את הקרמל
כוס סוכר
¼ כוס מים
½3 כוסות חלב
מעט תמצית וניל
¾ כוס סוכר
5 ביצים
½3 כוסות חלב
מעט תמצית וניל
¾ כוס סוכר
5 ביצים
אופן ההכנה
כוס סוכר כוס מים+¼
להמיס בסיר לקבלת גוון שזוף
לצקת לקערת פיירקס את הקרמל
באותו סיר,להרתיח ½3 כוסות חלב, ¾ כוס סוכר
2 כפות תמצית וניל, לקרר מעט,
במגימיקס עם להב פלדה ,לטרוף 5 ביצים
להוסיף את החלב המקורר בהדרגה
להוסיף את החלב המקורר בהדרגה
לצקת את הבלילה מעל הקרמל
למלא קערה במים ולהכניס לתוכה את הפיירקס
למלא קערה במים ולהכניס לתוכה את הפיירקס
להכניס לתנור חם ב-180מעלות ל60 דקות
לבדוק לקראת הסוף
לכבות את התנור להשאיר לקירור בתוך התנור
להוציא ולהכניס מכוסה למקרר
להוציא ולהכניס מכוסה למקרר
מותר לאכול רק למחרת,
למחרת, לעבור עם סכין מסביב
ולהפוך לקערה יותר רחבה
למחרת, לעבור עם סכין מסביב
ולהפוך לקערה יותר רחבה
לאכול לאט, לאט.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה