"
מצרכים
1 בצל גדול
3 פלפלים אדומים
4 עגבניות מקולפות
4 תפוחי אדמה חתוך לקוביות קטנות
4 קשואים
פפריקה מתוקה וחריפה
כפית אבקת מרק
רבע לימון רבע כפית סוכר
חצי כוס מים
חבילה פטרוזיליה
אופן ההכנה
לטגן בצל
לחתוך במגימיקס את הפלפלים העגבניות והפטרוזיליה להוסיף לסיר.
לאחר כמה דקות להוסיף את תפוחי האדמה והקישואים.
במקור המתכון הוא ללא קישואים, היו לי בבית קישואים לכן הוספתי.
להוסיף את יתר התבלינים עם המים
לבשל על אש קטנה עד שהמים יתאדו
ולאכול בתאבון.
אני מוסיפה כל פעם תוספת אחרת שיש במקפא
קציצות,שניצל,נקניקיות,עוף מבושל.
"
1 בצל גדול
3 פלפלים אדומים
4 עגבניות מקולפות
4 תפוחי אדמה חתוך לקוביות קטנות
4 קשואים
פפריקה מתוקה וחריפה
כפית אבקת מרק
רבע לימון רבע כפית סוכר
חצי כוס מים
חבילה פטרוזיליה
אופן ההכנה
לטגן בצל
לחתוך במגימיקס את הפלפלים העגבניות והפטרוזיליה להוסיף לסיר.
לאחר כמה דקות להוסיף את תפוחי האדמה והקישואים.
במקור המתכון הוא ללא קישואים, היו לי בבית קישואים לכן הוספתי.
להוסיף את יתר התבלינים עם המים
לבשל על אש קטנה עד שהמים יתאדו
ולאכול בתאבון.
אני מוסיפה כל פעם תוספת אחרת שיש במקפא
קציצות,שניצל,נקניקיות,עוף מבושל.
"
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה