מצרכים
1/2 ק"ג קמח כוסמין
3/4 כפית שמרים
13/4 כוסות מים
כף סוכר חום
כפית מלח
אופן ההכנה
לערבב בקופסא
את כל החומרים היבשים
להוסיף כוס וחצי מים חמימים לערבב בכף עץ
להוסיף עוד רבע כוס מים
לזרות מעט קמח מעל הבצק לסגור את הקופסא
אחרי שעה וחצי להרטיב את הידיים לעשות קיפולים.
אחרי חצי שעה שוב. לעשות קיפולים.
אפשר כבר להשתמש בבצק
או להכניס למקרר אפשר לשמור את הבצק 48 שעות.
מוצאים מהמקרר לחצי שעה מנוחה.
לחלק את הבצק ל2
לפתוח את הבצק על
נייר אפייה עם מעט קמח .
למרוח רוטב עגבניות
זיתים ירוקים רבע קופסא
קופסא פטריות
300 גר גבינה צהובה
לחמם תנור ל240 מעלות
להכניס את שתי התבניות
לתנור למשך כחצי שעה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה