|
מצרכים
1/2 ק"ג עדשים
4 גזרים
4 עלי סלרי אמריקאי
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית כמון
2 גרעיני שום
מלח לפי הטעם
1 עצם עם מיח עצמות
אופן ההכנה
להשרות שעתיים את העדשים
לקצוץ את הסלרי והגזרים
להכניס את כל המצרכים והתבלינים לסיר לחץ
להוסיף מים עד לכיסוי העדשים ועוד כוס
מרגע שהשסתום עולה לבשל
על אש נמוכה 30 דקות,
בגמר הבישול אם סמיך מידי להוסיף מים.
ולאכול בתאבון.
2 תגובות:
כמה מנות יוצאות מהמתכון הזה בערך?
את חושבת שזה ילך גם בלי העצם? אני בדרך כלל את המרק עדשים ואת המרקים בכלל פרווה, כדי שלא תהיה לנו הגבלה בשעות. נראה מעולה!
אפשר גם בלי עצמות ,8 מנות,תלוי אם זו מנה עיקרית או מנת פתיחה
הוסף רשומת תגובה