חומרים
1 ק"ג דלעת
1 כוס מים
3/4 כוס שמן
2 וחצי כוסות קמח מלא
חצי שקית אבקת אפייה
1 סוכר וניל
50 ג``ר אגוזים קצוצים
2 כפות סוכר חום
אופן הכנת הדלעת
לחתוך לחתיכות להוסיף 2 כוסות מים
ברגע שהתרככו לפתוח את המכסה
להוסיף סוכר חום לפי הטעם,
לבשל עד שכל הנוזלים מתאיידים
להוסיף כפית קינמון
וכפית סולת, לצנן,
אופן ההכנת הבצק
לחמם מים +שמן לא להביא לרתיחה
להוסיף את הקמח המלא+אבקת אפייה
2 כפות סוכר חום, שקית סוכר וניל
לערבב, ללוש. לחלק ל3 חלקים
לפתוח את הבצק למרוח מהדלעת
לגלגל להעביר לתבנית , לחתוך לפרוסות
לחמם תנור ל150 מעלות להכניס ל50 דקות
להפריד את העוגיות, העוגיות יתייצבו אחרי שיתקררו
ולאכול בתאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה