יום חמישי, 27 באוגוסט 2009

מאפה תפו"א וביצים קשות












מצרכים
8 תפוחי אדמה מבושלים, קלופים ופרוסים
2
ביצים קשות קלופות ופרוסות
2
ביצים טרופות
2
כפות פירורי לחם
כוס וחצי יוגורט
מלח ופלפל
3פרוסות גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה

מערבבים היטב בקערה את היוגורט, הביצים הטרופות, פירורי הלחם, והתבלינים.

בתבנית עגולה משומנת מסדרים את 4 תפוחי האדמה

שכבה של ביצים קשות

שכבה של גבינה צהובה

שכבה של תפוחי אדמה

שופכים את התערובת הנוזלית

מעל לכל מפזרים את שארית הגבינה הצהובה

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כחצי שעה

מגישים חמים בליווי סלטים מרעננים וירוקים. בתיאבון.




תגיות בבלוגיה: תפוחי אדמה, ביצים קשות, יוגורט, המתכונים של רחל, חלבי, מאפה תפוחי אדמה,

אין תגובות: