|
|
|
|
|
מצרכים
8 תפוחי אדמה מבושלים, קלופים ופרוסים
2ביצים קשות קלופות ופרוסות
2ביצים טרופות
2כפות פירורי לחם
כוס וחצי יוגורט
מלח ופלפל
3פרוסות גבינה צהובה מגוררת
2ביצים קשות קלופות ופרוסות
2ביצים טרופות
2כפות פירורי לחם
כוס וחצי יוגורט
מלח ופלפל
3פרוסות גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
מערבבים היטב בקערה את היוגורט, הביצים הטרופות, פירורי הלחם, והתבלינים.
בתבנית עגולה משומנת מסדרים את 4 תפוחי האדמה
שכבה של ביצים קשות
שכבה של גבינה צהובה
שכבה של תפוחי אדמה
שופכים את התערובת הנוזלית
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כחצי שעה
מגישים חמים בליווי סלטים מרעננים וירוקים. בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה