יום שישי, 17 בדצמבר 2010

פסטרמה חזה עוף או רולדה





פורסם ב-17 בדצמבר 2010, 19:09
במדור חזה עוף


שני חזה עוף לקשור בחוט

המרינאדה שבה משרים את החזה לילה קודם:-

 1/4 כוס שמן זית
 1/4 כוס רוטב סויה

1/4רוטב צ`ילי חמוץ-מתוק
כף דבש
 1 כף חרדל דיז`ון
 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
 פלפל שחור טרי גרוס לפי הטעם

למחרת לשים את החזות  עם נוזלי המרינאדה


בתבנית מאורכת– ב220 מעלות כ-10 דקות

להפוך כל 10 דקות 4 פעמים

להוציא מהתנור, לתת להתקרר ולפרוס .

המארינדה טעימה מאוד,

מקור המתכון
baronm10 עם שינויים קלים במרינאדה ובאופן הצלייה.

אין תגובות: