יום שישי, 17 בדצמבר 2010

עוף ממולא אורז מרחל שלום






חומרי המלית
2 כוסות אורז
2 כוסות מים
2 בצלים
שמן זית
מלח , פלפל שחור
בהרט , קינמון

כפית מרק עוף
כמון
צנוברים קלויים
צימוקים
3 תפוחי אדמה חתוכים בתחתית הסיר
משרה העוף
שמן קנולה
מלח ,פלפל שחור
רוטב סויה, בהרט, כמון,
לערבב את מרכיבי המשרה ולמרוח היטב את העוף מבפנים ומבחוץ

הכנת המילוי
משחימה צנוברים במחבת

מוציאה מוסיפה שמן ו 2 בצלים קצוצים להשחים
להוסיף את הצימוקים לשים בצד.
לבשל 2 כוסות אורז  עם 2 כוסות מים עם התבלינים
כף גדושה בהרט
כפית גדושה מרק עוף
כפית כמון
מלח לפי הטעם עד שהמים מתאיידים
למלא את פנים העוף במלית האורז גם בין העור לחזה  .
להניח בתחתית התבנית 3 תפוחי אדמה חתוכים דק
האורז שנשאר מניחים סביב העוף בתבנית
להוסיף 2 כוסות מים
לעטוף בנייר כסף בתנור 200 מעלות
ועוד רבע שעה בלי נייר כסף.

אותו מתכון אפשר להכין כחמין ,

אין תגובות: