יום שישי, 17 בדצמבר 2010

לביבות ארטישוק ירושלמי ותפוחי אדמה-בתנור















לליליאן נסי ותהני

מצרכים

 500 ג"ר ארטישוק ירושלמי

500 ג"ר תפוחי אדמה לבנים

2 בצלים קטנים או אחד גדול

2ביצים

4 כפות פרורי לחם מקמח מלא

מלח לפי הטעם

1/2 כפית כמון

1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

לגרד במגרדת גסה את הארטישוק הירושלימי התפוחי אדמה והבצל,

להוציא מהמגימיקס ולסחוט בידים, להעביר לקערה אחרת

להוסיף את יתר המרכיבים , לערבב,

לשמן נייר אפייה בשמן זית או שמן קנולה

לחמם תנור ל200 מעלות

לקחת עיגול בגודל הרצוי ולפחוס אותו על התבנית.

לאפות 20 דקות, להפוך ולאפות עוד 15 דקות

זהירות אי אפשר להפסיק לאכול אותם






אין תגובות: