ק"ג דג בקלה מופשר
להכין שתי קערות
בקערה ראשונה
כוס קמח מנופה
1/2 כפית קורנפלור
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח ופלפל שחור גרוס
כפית אבקת קרי
כוס וחצי סודה קרה או בירה
טורפים לבלילה אחידה
הבלילה
צריכה לצאת סמיכה. לא יותר מדי ולא פחות מדי.
קערה שנייה
כוס קמח מנופה
חצי כפית אבקת אפייה וחצי כפית קורנפלור וחצי כפית מלח.
אופן ההכנה
לחמם שמן עמוק במחבת הכנתי בווק קטן
לחמם היטב את השמןלרפד את הדג בקמח בשני הצדדים ולנער, (בקערה השנייה)
להכניס את הדג לבלילה (קערה ראשונה)
ואז
לשמן החם
. אחרי דקה להפוך.
. אחרי דקה להפוך.
טעים מאוד ולא סופג שמן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה