יום חמישי, 29 ביולי 2021

פסטה עם שרימפס ללא תמונה

 

"

מתכון שקבלתי מ רבקה אלגם

1חבילת  שרימפס מוכנים קפואים(ניתן לקנות בטיב טעם או חנויות מתמחות)

1 חב' פסטה
1 שמנת מתוקה לבישול 16% שומן
30 גר' חמאה

2 כפות קמח

כף שמן
חופן בזיליקום טרי קצוץ עם 2 כפות מים
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית פלפל שחור גרוס

כפית שום כתוש

מלח לפי הטעם

פרמיג'נו מגורד כל אחד מוסיף לפי טעמו בצלחת.

אופן ההכנה

בסיר גדול מחממים את השמן והחמאה על להבה  גבוהה. מוסיפים את השרימפס,

  ומבשלים תוך בחישה עד השרימפס הופך ורוד  בערך 3 דקות.

מוסיפים את שמנת המתוקה ,בזיליקום, פלפל שחור ,אגוז מוסקט מבשלים עוד 3 דקות.

לא לצמצם יותר מידי את הרוטב, צריך להישאר מימי כדי שיתמזג היטב עם הפסטה.

בינתיים מביאים סיר גדול מלא מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.  

מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך מוצקים לפי הוראות היצרן, תוך ערבוב מדי פעם,  

מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לסיר עם הרוטב לעוד 2 דקות.

הרבה דיבורים אך הכנה קלה ומהירה חצי שעה והמנה מוכנה.

פעם אחרונה הכנתי רוטב בשמל הוספתי שמנת מתוקה

הכנסתי את השרימפס יבשים לרוטב


"

אין תגובות: