חצי קג קמח
2 כוסות מים פושרים
כף שמרים יבשים
כפית סוכר חום
כף מלח גס
1/4 כוס שמן
לאחר ההתפחה 1 אבקת אפייה
אופן ההכנה
בקערה שמים את כל המרכיבים
מערבבים בכף עד שכל
החומרים מתמזגים. מכסים ומטפיחים
שעה.
להוסיף שקית אחת אבקת אפייה
ולערבב בכף.
לחלק את הבצק ל2
למתוח אותו בתבנית כשהידיים משומנות.
להוסיף על הפוקצ'ה מה שיש בבית
הפעם הכינותי אחת עם פלפלים קלויים
וגבינה בולגרית.
ואחת עם עגבניות וגבינה צהובה.
לשים קצת שמן זית מעל הפוקצה
לאפות ב240 מעלות שחומם מראש
כ20 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה