|

מצרכים
חבילה עלי פילו
חבילה עלי סלק מבושלים ומסוננים
שאריות של סלט פלפלים עם פטריות
חצי כוס שמן זית
2 כפות סולת
אופן ההכנה
להפשיר לילה את עלי הפילו
להכין את המילוי אפשר מילוי מכל מה שיש בבית
ללא נוזלים, ולהוסיף 2 כפות סולת
הפעם מילוי של עלי סלק ובסלט פטריות עם פלפלים
לפתוח את חבילת הפילו
למרוח במברשת שמן
לשים 2 כפות מילוי
לגלגל 2 דפים יחד, לסובב לשבלול ולהניח בתבנית
יוצאים בערך 12 שבלולים
למרוח את השבלולים במעט שמן
לאפות בחום 180 מעלות
כ20 דקות
ולזלול בתאבון


אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה