|
|
|
|
|
מספר מדהים בשם "חייל בטעם של אימא" של יעל שפיגלר
השתמשתי בכל המיצרכים אך אפיתי בצורה שונה
להוסיף לפי הסדר
חצי כוס שמן
כוס סוכר חום
1 ביצה
לערבב במערבל להוסיף
2 כפות דבש
2 כפות חלב
להוסיף לתערובת ולבחוש לעיסה אחידה ביד
ערבבתי במעבד מזון עם סכין הפלסטיק
להוסיף לתערובת לפי הסדר
1 כוס קמח מלא
כוס ורבע קווקאר
200 גרם שומשום
100 גרם אגוזי מלך
חצי כפית קינמון
במקור
ליצור עיגולים ולהניחם בתבנית,לשטחם בלחיצה קלה
לאפות בחום של 180 מעלות כעשרים דקות
אפיית יתר תייבש את העוגיות
העברתי את התערובת לתוך תבנית אפייה
והידקתי את התערובת בעזרת כוס
הכנסתי לתנור של 180 מעלות במשך 15 דקות
הוצאתי מהתנור חתכתי לרבועים והחזרתי לתנור לעוד 5 דקות
השארתי בתבנית עד שהתקררו
והתחלתי לריב עם בעלי שישאיר משהו לילדים ולאורחים
.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה