מצרכים 1 ק"ג דג מרלוזה 1 ביצה 1 תפוח אדמה גדול 1 גזר גדול 1 בצל גדול 1/2 כוס קוואקר חצי חבילה שמיר 2 כפות שמן זית 1 כף פפריקה אדומה 1 כף כמון 11/2בכפות מלח 1/2 כפית חוואג` 1/2 כפית פלפל לבן אופן ההכנה לקצוץ במעבד את הירקות ולסחוט מהם את הנוזלים לקצוץ לחוד את הדג לאחד בקערה את הדגים והירקות להוסיף את השמן הקואקר הביצה והתבלינים ללוש באהבה וליצור קציצות לחמם תנור 200 מעלות להניח את הקציצות על נייר אפייה משומן רבע שעה ולהפוך עוד רבע שעה והקציצות מוכנות ביום הראשון אוכלים את הקציצות למחרת אפשר להכין רוטב ולהוסיף את הקציצות. |
יום שישי, 15 במאי 2009
דג מרלוזה קציצות אפויות בתנור בקלי קלות
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה