יום ראשון, 3 במאי 2009

יומן אפיית לחם

3/5/2009
מצרכים
1 קג קמח מלא סופרסל
2 כפות שמרים יבשים
41/2 כוסות מים פושרים
1 כוס קואקר חד פעמי
בכוס חד פעמי למלא 3 כפות פשתן טחון היתר בקואקר
1/2 כוס קמח שיפון
1 כפית סוכר
1 כף מלח גרוס
אופן ההכנה
שמרים סוכר וכוס קמח להתפיח שעה
להכניס למיקסר וו לישה
להוסיף את החומרים היבשים
להתחיל ללוש ולהוסיף עוד 31/2 כוסות מים פושרים
עד שהבצק נפרד מהקערה
לשים בקערה עם 2 כפות שמן
לתת לו להתפיח שעה
2 כפות שמן זית למריחה
אופן ההכנה

אין תגובות: