תמיד שאנו חוזרים מאיטליה מביאים
כמה חבילות טורטליני של ברילה.
כמה חבילות טורטליני של ברילה.
תמיד שאנו חוזרים מאיטליה מביאים כמה חבילות טורטליני של ברילה.
טעים מאוד וקל להכנה,
אפשר לאכול אותם במרק או ברוטב עגבניות.
אופן הכנת הטורטליני
מרתיחים מים מוסיפים את הטורטליני למשך 10 דקות בדיוק
מסננים ומוסיפים רוטב עגבניות.
רוטב עגבניות
1 קופסה עגבניות מרוסקות
1 קופסה קטנה רוטב עגבניות
פלפל שחור גרוס
כפית אורגנו
מעט אגוז מוסקט
3 כפות שמן זית
בצל מוזהב
חצי לימון
כפית מלח
כפית פפריקה
5 כוסות מים
כפית מרק עוף
כפית סוכר
חתיכת חמאה
אופן ההכנה
לטגן את הבצל להוסיף את יתר החומרים והתבלינים
לבשל 10 דקות, לרסק בבלנדר יד
להמשיך לבשל לצמצום הרוטב. להוסיף את החמאה,
בהגשה מוסיפים פרמג'נו מגורדת

טעים מאוד וקל להכנה,
אפשר לאכול אותם במרק או ברוטב עגבניות.
אופן הכנת הטורטליני
מרתיחים מים מוסיפים את הטורטליני למשך 10 דקות בדיוק
מסננים ומוסיפים רוטב עגבניות.
רוטב עגבניות
1 קופסה עגבניות מרוסקות
1 קופסה קטנה רוטב עגבניות
פלפל שחור גרוס
כפית אורגנו
מעט אגוז מוסקט
3 כפות שמן זית
בצל מוזהב
חצי לימון
כפית מלח
כפית פפריקה
5 כוסות מים
כפית מרק עוף
כפית סוכר
חתיכת חמאה
אופן ההכנה
לטגן את הבצל להוסיף את יתר החומרים והתבלינים
לבשל 10 דקות, לרסק בבלנדר יד
להמשיך לבשל לצמצום הרוטב. להוסיף את החמאה,
בהגשה מוסיפים פרמג'נו מגורדת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה