יום שני, 31 במאי 2010

פשטידת איטריות ומנגולד









עלי מנגולד הם למעשה עלי סלק. המיוחד בעלי המנגולד הוא מרקמם הבשרני
החומרים הדרושים
200 גר` פסטה קצרה
4 ביצים
1 כוס חלב
גביע קוטג
150 גר` גבינת כבשים- קשקבל -גלעד
 
150 גר` גבינה בולגרית או פטה כבשים
50 גר`חמאה

חבילה עלי מנגולד קצוצים במעבד מזון
ומבושלים 7 דקות בסיר לחץ עם 1/4 כוס מים,
בגמר הבישול לסנן.
מלח,פלפל גרוס,כף אורגנו,חצי כפית אגוז מוסקט

הוראות הכנה

לבשל את האטריות
לערבב את כל המצרכים
תנור ב170 מעלות
במשך40  דקות בערך,ברגע שמתחיל להזהיב להוציא מהתנור

לחתוך רק אחרי קרור,טעים חם וגם קר

אפשר להכין גם מתרד קפוא (פחות עבודה)

אין תגובות: