יום שני, 1 ביוני 2020

לחם פשתן ללא גלוטן עשיר באומגה 3













מתכון של ליאורה חוברה עם שינויים שלי
מצרכים
1/2 כוס זרעי פשתן שלמים
3/4 כוס זרעי פשתן טחונים
1 שקית אבקת אפייה
2 כפות זרעי צ'יה
2 כפיות שטוחות מלח גס
3 ביצים
1 כף סילאן
2 כפות שמן זית
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
ללוש בכף את כל המצרכים
 ורק בסוף להוסיף את המים
יוצקים את הבלילה לתבנית קטנה
אופים בחום 200 מעלות שחומם מראש  במשך 30 דקות
עד שקיסם ננעץ במרכז ויוצא יבש.
פורסים רק לאחר צינון .
שומרים במקרר


אין תגובות: