מוסקה של אימי

עבודה רבה אך טעים
החומרים הדרושים
4 חצילים תלוי בגודל התבנית .
600 גר בשר טחון
3 בצלים
2-3 עגבניות קלופות ללא גרעינים
4 תפוחי אדמה מבושלים
רביכה
2 כפות קמח
25 ג"ר חמאה
2 כוסות חלב או מים
1 שמנת או 1 יוגורט
2-3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
לחתוך כל חציל ל4 להשרות במים ומלח שעתיים.
למרוח בשמן לטגן בתנור חם מאוד עד שמחליף צבע.
מלית בשר-לטגן בצל להוסיף את הבשר להוסיף את העגבניות להוציא את הזרעים
להמשיך לטגן עד שכל הנוזלים מתאיידים.
אופן ההכנה
לסדר את החצילים שורה ראשונה
שורה שנייה תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות
שורה שלישית בשר
שורה רביעית חצילים.
לאפות בתנור 180 מעלות מכוסה בנייר כסף 3/4 שעה להוציא מהתנור
להוסיף את הרביכה.
רביכה
2 כפות קמח 1/4 חמאה כשמתחיל לרתוח להוסיף בהדרגה 2 כוסות נוזלים
שיהיה דליל להוציא מהאש
להוסיף שמנת או יוגורט ו 2-3 ביצים.
ליצוק מעל החצילים מחזירים לתנור עד שהרביכה נעשת שחומה.(ללא כסוי)
מוסקה שהכינה כלתי שרון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה