מצרכים
500 גרם קמח
70 גרם סולת
50 גרם קורנפלור
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות סוכר
200 גרם חמאה / נטורינה לגרסה פרווה
מעט תמצית וניל או ורדים
בערך כוס ורבע מים
מלית
200 ג"ר אגוזים גרוסים
5 כפות גדושות ממרח תמרים
4 כפות פרורי לחם
2 כפות שמן
כפית קינמון טחון
מכניסים את כל החמרים לקערה את השמן מוסיפים בסוף
מערבבים היטב .
מכינים מלבן עם חופן אחד מהבצק
מניחים מלית מגלגלים לרולדה רק גלגול אחד
חותכים ברוחב 3 ס"מ מניחים במכשיר למעמול.
אפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-25 דקות או עד הזהבה קלה.
לקישוט - אבקת סוכר עם מעט קורנפלור
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה