יום רביעי, 27 במאי 2020

עוגת גבינה טירמיסו בקלי קלות




לתבנית מרובעת בתחתית 

מצרכים
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג שוקולד לבן
500 גרם גבינה 5% מסוננת
11/2 כוס חלב
2 1/2חבילה וחצי בישקוטים  סופר סל תוצרת איטליה
כף קקאו
2 כוסות נס קפה ללא חלב
1/4 כוס ליקר שוקולד
אופן ההכנה
בקערת ההקצפה ליצוק כוס וחצי חלב
לסנן את האינסטנט פודינג
להוסיף את השמנת המתוקה
להקציף לקצף יציב
להוסיף את הגבינה להקציף.
לטבול את הביסקוטים לשנייה בתוך הנס קפה לסדר בתחתית
למרוח חצי מהקצפת
להוסיף מעל עוד שורה של ביסקוטים.
לסנן במסננת את הקקאו מעל הקצפת.
אפשר לחתוך רק לאחר 8 שעות במקרר.






אין תגובות: