יום שבת, 9 במאי 2020

פסטה טרייה ברוטב עגבניות



פסטה

300 גר קמח
4 ביצים קטנות
כף שמן
כף מים.
לרוטב
1 עגבניות מרוסקות
איטלקי+קופסה מים
2 כפות קשופ

כף מרק עוף טבעי
כפית כמון
חצי כפית טימין
חריף
חצי כוס רוטב בשר
2 קוביות פסטו

אופן ההכנה
לעבד את כל החומרים
במגימיקס הבצק צריך להיות רך
לכסות את הבצק למנוחה של שעה.
לחלק את הבצק ל8 חלקים שווים.
להעביר במכונת הפסטה
עד מספר 4.
להעביר לחותך הפסטה.

להניח מגבת על משענת
כסא להניח בזהירות את הפסטה
הכנת הרוטב
לשים את כל מצרכי הרוטב
בסיר רחב ולבשל על אש נמוכה.

לבשל את הפסטה בסיר גדול
כשהמים רותחים להוסיף מלח.
הפסטה מתבשלת מהר מאוד.
להעביר את הפסטה
לסיר הרוטב לכמה דקות.
לאכול בתוספת
פרמיזנו גבינה בולגרית
מעדדדן

אין תגובות: