יום חמישי, 28 במאי 2020

פולנטה עם פטריות ללא גלוטין
















מתכון מספר בישול איטלקי
מצרכים
2 בצלים קצוצים גס
1 קופסה פטריות טריות קצוצים גס
30 גר חמאה או שמן זית
1 כוס קמח תירס מהיר הכנה
4 כוסות מים רתוחים
50 גר' פרמיגנו או גבינה צהובה
תבלינים
מלח פלפל שחור גרוס אגוז מוסקט
אופן ההכנה
לטגן את הבצלים 
להוסיף את הפטריות ממש דקה
לתבל
ליצוק 4 כוסות מים רותחים
להוסיף את קמח התירס ולערבב בכף עץ עד שמתחיל להתגבש
להוסיף את הגבינה להמשיך לערבב עד
שמתחיל להדבק בתחתית בערך 3 דקות
לקרר
לפרוס למנות
ולאכל בתאבון

אין תגובות: