תבנית מלבנית
המצרכים –
6 עלי פילו מופשרים
קערה עם תערובת ביצים שבה טובלים את העלים-
3 ביצים
כוס חלב
3/4 כוס מים
150 מ"ל שמן (כחצי כוס)
50 גר' חמאה מומסת
1/2 כפית סודה לשתייה
קערה שנייה המלית –
125 גר' גבינה פטה
250 גר' גבינה 5%
חבילה עלי מנגולד מבושלים וסחוטים
50 גר' קשקבל
2 כפות סולת
1 ביצה גדולה
חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית אגוז מוסקט,
מכינים תבנית משומנת .
אופן ההכנה-
לוקחים עלה אחד –בקצה מניחים 3 כפות מילוי
מגלגלים טובלים בקערת הנוזלים ומניחים בתבנית
חותכים את המאפה לריבועים לפני האפייה.
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומכניסים לאפייה של כ- 50 דקות או עד שהמאפה מזהיב יפה מלמעלה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה