יום חמישי, 28 במאי 2020

מאפה פילו במילוי מנגולד וגבינות















תבנית מלבנית
המצרכים –

6 עלי פילו מופשרים

קערה עם תערובת ביצים שבה טובלים את העלים-

3 ביצים

כוס חלב

3/4 כוס מים

150 מ"ל שמן (כחצי כוס)

50 גר' חמאה מומסת

1/2 כפית סודה לשתייה



קערה שנייה המלית –

125 גר' גבינה פטה
250 גר' גבינה 5%
חבילה עלי מנגולד מבושלים וסחוטים
50 גר' קשקבל
2 כפות סולת
1 ביצה גדולה
חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית אגוז מוסקט,

מכינים תבנית משומנת  .

אופן ההכנה-

לוקחים  עלה אחד –בקצה מניחים 3 כפות מילוי
מגלגלים טובלים בקערת הנוזלים ומניחים בתבנית

חותכים את המאפה לריבועים לפני האפייה.


מחממים תנור ל- 180 מעלות ומכניסים לאפייה של כ- 50 דקות או עד שהמאפה מזהיב יפה מלמעלה



אין תגובות: