|
מצרכים
פילפלים ירוק בהיר בשרניים
עלי סלרי אמריקאי
גזר
כרוב
מלח- כפית לכל כוס מים
2 כפות חומץ
אופן ההכנה
לקצוץ במעבד מזון את הגזר כרוב וסלרי
להעביר לקערה, להוסיף כוס מים עם כפית מלח
לעסות את התערובת בידים , עד שהנפח יורד
להוציא את העוקץ של הפלפלים ,דוחפים פנימה את העוקץ מסובבים ומוצאים
למלא את הפילפלים, להוסיף גם את התערובת שנשארת
להוסיף את החומץ וכוסות מים עם מלח עד לכיסוי
פעם ביום להפוך את הצינצנת או להוציא את המים ולהחזיר,
להניח במקום מוצל
3 ימים והפילפלים מוכנים,
משמש לתוספת בשר,קציצות ועוף צלוי,
בכוונה לא כתבתי כמויות של ירקות כי תלוי בגודל הצינצנת,
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה