יום חמישי, 19 במרץ 2009

שניצלונים בתנור

צרכים
1 ק"ג שניצל רק החלק הקטן

2 ביצים
פרורי לחם
קצ`ופ,רוטב סויה
פפריקה מתוקה
כורכום,פטרוזיליה יבשה,

אופן ההכנה
להשרות את השניצלים ב2 כפות קצ`ופ ו2 כפות רוטב סויה
למשך לילה או כמה שעות


קערת הביצים להוסיף מעט מים כורכום פטרוזיליה יבשה


קערת פרורי הלחם להוסיף פפריקה מלח


למרוח מעט שמן על נייר אפייה

לטבול את השניצלים בביצה ובפרורי לחם
להניח בתבנית

לאפות בתנור טורבו שחומם ל 200 מעלות
אני אפיתי בשתי תבניות
10 דקות אפייה להפוך את השניצילים
להחליף את מקום התבניות
ולאפות עוד 5 דקות.


אין תגובות: