|
מצרכים
14 פלפלים אדומים קטנים
2 כוסות אורז מלא
3כוסות חומוס מבושל
3 בצלים חתוכים גס
1 כף פפריקה אדומה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פלפל ירוק חריף
6 כוסות מים
אופן ההכנה
לבשל את האורז המלא עם 3 כוסות מים עד שהנוזלים נספגים
לטגן את הבצל להוסיף את החומוס להוסיף את האורז
להוסיף תבלינים
למלא את הפלפלים השתמשתי בכפית מדידה מאורכת
לשמן תבנית לשים את המילוי שנשאר עליו לסדר את הפלפלים
הפוכים
להוסיף 3 כוסות מים
לכסות את התבנית בנייר אלומיניום
להכניס לתנור של 200 מעלות לשעה
להוציא את הכיסוי להפוך את הפלפלים ולהמשיך עוד 20 דקות
לכבות את התנור ולהשאיר בתנור אם נשארו מעט נוזלים.
ולאכול בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה