יום שני, 16 בינואר 2012

לביבות תרד אפויות


פורסם ב-24 בדצמבר 2011, 13:25 במדור חלבי

מצרכים
1 ק"ג תרד
3 תפוחי אדמה
3 כפות פרמיז'ן
2 כפות גדושות גבינה לבנה 5 %
2 ביצים גדולות
חצי כוס קמח תופח
1 בצל סגול
1/4החבילה פטרוזיליה
תבלינים:חצי כפית אגוז מוסקט,מלח,פלפל,לפי הטעם
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לשטוף את התרד היטב
בסיר הכי גדול לבשל את התרד עם חצי כוס מים
עד שהתרד מתכווץ ל1/8 ,לקרר את התרד על מסננת
במעבד מזון עם להב פלדה לקצוץ את הבצל הפטרוזיליה,לסחוט ולהעביר לקערה גדולה
לגרד את תפוחי האדמה לסחוט ולהעביר לקערה הגדולה
לקצוץ את התרד לסחוט ולהעביר לקערה הגדולה
להוסיף לקערה הגדולה ביצים ,קמח ,תבלינים, וגבינות
לערבב בכף .
לחמם תנור ל200 מעלות טורבו
למרוח שמן בנייר אפייה ,שתי תבניות
להכין בידיים לביבות
לאפות 2 תבניות ביחד להפוך באמצע האפייה
יצאו כ30 לביבות, לאפות בערך 30 דקות,
הלביבות טעימות קרות גם למחרת .







אין תגובות: