פורסם ב-22 בינואר 2012, 15:30 במדור עוגות
את הרעיון לקחתי מהבלוג המקסים של שמרית זה לא רק שמרים
מנה אחרונה ב10 דקות קלה להכנה ואכילה
מצרכים
חצי חבילה בישקוטים
לתבנית חד פעמית 32x26
1 קופס' שימורים גדולה אפרסקים שלמים
1 יח' שמנת מתוקה
חב' אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט
אופן ההכנה
מסננים את הסירופ, מכניסים את תוכן הקופסא לקערת המיקסר ומערבלים עם וו גיטרה עד לקבלת רסק גס.
מחליפים את וו הגיטרה בוו הקצפה.
מוסיפים לאפרסקים את השמנת מיץ תפוזים והפודינג ומקציפים עד קבלת קרם כמעט יציב.
מסדרים בתבנית את הביסקוטים יוצקים עליהם את הסירופ
מורחים את הקרם על הבישקוטים
מקררים כ-4 שע' לפחות לפני ההגשה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה