יום ראשון, 15 בפברואר 2009

פשטידת כבד בולגרית


פשטידת כבד בולגרית מתכון של אימי
בקלי קלות טעימה ומרשימה
אימי מכינה פשטידה זו לארוחת ערב או למזה עם כוסית
מצרכים
5 כבדים
2 ביצים
כוסית קטנה של שמן
כוסית קטנה של חלב מי ששומר כשרות מוסיף מים
כפית מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
2 פרוסות לחם לבן לי לה היה הוספתי 3/4 כוס פרורי לחם
עיגול נייר לתחתית
אופן ההכנה
לשים את כל המצרכים למעבד מזון
בפיירקס קטן לשים בתחתית נייר אפייה
לשפוך את העיסה לכסות במכסה
להכניס את הפיירקס לתוך סיר עם מים
לתנור של 200 מעלות במשך שעה וחצי
להוציא ולקרר
לעבור מסביב עם סכין ולהפוך לצלחת שטוחה
לאכול לאט לאט

אין תגובות: