אני ובעלי אוכלים כל יום מרק
לכן אני תמיד מכינה סיר גדול
השנה גיליתי את התבלין חוואייג למרק תימני שמוסיף המון טעם.
איך גיליתי את התבלין ?
אכלתי במסעדה ירושלמית מרק עדשים כתומות ושאלתי את המבשלת איזה תבלינים יש פה כמובן היא לא הסכימה לענות
אך המלצרית לחשה לי באוזן ומאז אני חוגגת.
חוואייג למרק :
(כמויות לתבלינים טחונים)
3 כפות כמון
3 כפות פלפל שחור
2 כפות כורכום
2 כפות כוסברה
1 כפית הל
אני קונה מוכן


לכן אני תמיד מכינה סיר גדול
השנה גיליתי את התבלין חוואייג למרק תימני שמוסיף המון טעם.
איך גיליתי את התבלין ?
אכלתי במסעדה ירושלמית מרק עדשים כתומות ושאלתי את המבשלת איזה תבלינים יש פה כמובן היא לא הסכימה לענות
אך המלצרית לחשה לי באוזן ומאז אני חוגגת.
חוואייג למרק :
(כמויות לתבלינים טחונים)
3 כפות כמון
3 כפות פלפל שחור
2 כפות כורכום
2 כפות כוסברה
1 כפית הל
אני קונה מוכן
מומלץ מאוד להשתמש בחוויאג` למרק בשלב טיגון האורז. פשוט מדהים
מצרכים
4 בצלים
2 קישואים
2 גזרים
חצי כרוב
4 עגבניות גדולות
2 עלי סלרי
1 עצם עם מיח עצמות
1 כף גדולה חואג` תבלין תימני
מלח לפי הטעם
הכנה בסיר לחץ
לחתוך את הירקות חתיכות גדולות
להוסיף מים ותבלינים
לבשל בסיר לחץ 20 דקות מרגע שהשסתום עולה
לגרוס את המרק עם מערבל מקל בתוספת מיח העצמות
לגרוס חצי גריסה תלוי מה התוספת
להוסיף קובות או איטרות
ולאכול בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה