יום ראשון, 15 בפברואר 2009

לוטניצה סלט בולגרי







החומרים

1 ק"ג חצילים קלויים

2 ק"ג פלפל אדום פלפל צהוב פלפלי רוק (מהסוג הבשרני) או מסוג אחד

½ ק"ג עגבניות

1 פלפל חריף ירוק – להוסיף עוד אם יש צורך

5-6 שיני שום – להוסיף עוד אם יש צורך

מלח

כפית סוכר

לימון אחד

1/2 כוס שמן

אופן ההכנה

לטחון את כל החומרים במעבד מזון או במכונת בשר.

להוסיף מלח כפית סוכר ושמן, ולימון.

להכניס לתנור 200 מעלות כחצי שעה עד שהמים מתאדים.

לכבות את התנור ולהשאיר עד שהתנור מתקרר.

ולאכול בתאבון



הערה: סלט זה מתקלקל מהר לכן כדאי לחלק למנות קטנות ולאחסן בפריזר

אין תגובות: