|
הנכדים ביקשו המבורגר ,לא היה לי בשר טחון,ויום ראשון מוקדם בבוקר הקצב היה סגור,לא היתה לי ברירה אלא לקנות מוכן,
כשראיתי באיזה תאבון הם זוללים הייתי נחושה שיותר לא יוכלו להפתיע אותי,
שמרתי את הקופסה הריקה ,כדי לא לפספס את הגודל,
הסוד הוא שהבשר טחון פעמים.
מצרכים
1 ק"ג בשר טחון פעמים צלעות טרי
2 כפות קטשופ
2 כפות רוטב ברביקיו
חצי כוס סודה
מלח
פלפל לבן
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים ללוש היטב
לשקול 100 ג"ר
להכין כדור ,
לפחוס אותו ולהעזר במערוך קטן לגודל הרצוי,
להקפיא,
לטגן במחבת פסים
למרוח שמן במברשת כשהמחבת חמה מאוד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה