יום חמישי, 2 ביולי 2009

פיצה מקמח מלא בקלי קלות


פורסם ב-7 ביוני 2009, 21:51
מצרכים 
קילו קמח מלא 
כפית סוכר
4כוסות מים פושרים 
3כפות שמרים יבשי ם 
כף מלח 
כפות שמן זית2 
2 ביצים
  הכנה

לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח עד הכפלת הנפח

הבצק יוצא דליל לא לדאוג

להרטיב את הידים במים לחלק את הבצק לכדורים

כל כדור 150 ג"ר כן שוקלת

ביום הראשון להתפחה אני משתמשת בשני כדורים

את היתר משטחת לגודל פיתה ומקפיאה.

היום הוצאתי מהמקפיא שתי חתיכות

להפשיר 15 שעה,ללוש לכדור

לנוח עוד 20 דקות עד שהתנור מחומם ל250 מעלות

הבצק רך ונוח לעבודה

הבסיס רוטב עגבניות

4 פרוסות גבינה צהובה מגורדת בעבד מזון

2 ביצים קשות גם במעבד

קופסא טונה

עגבניות שרי חצויות

לזרות מעל אורגנו מלח גס ומעט שמן זית.

7-10 דקות בתנור.

והשמים הם הגבול לגיוונים שאפשר לאלתר.





אין תגובות: