21/07/2009

החלטתי שאת העוגיות האלה לא אעשה בחיים ,
כי אני כל כך אוהבת אותן ומספיק לי פעם
בכמה זמן לאכול אותן אצל אימי,
וגם בגלל שאיני אוהבת במתכונים את הביטוי "כמה שנכנס"אני חצי מתפקדת עם היד והכנת הבורקס הם הריפוי בעיסוק שלי
ומי שהכריע אחד הקוראים ביקש ממני את המתכון.
את המצרכים צבעתי באדום
הכנת הבצק
כוסית חלב
כוסית שמן
כוסית חמאה מומסת
מעט מלח
וקמח כמה ש"הבצק מקבל" הבצק צריך להיות רך
השתמשתי בכוסית ליקר, העיקר ששלושת המרכיבים יהיו באותו נפח
שמתי את המצרכים במעבד מזון עם וו הפלסטיק
והוספתי בהדרגה קמח.
את הבצק לעטוף בניילון ולהפקיד במקרר ללילה.
הכנת המלית
חציל קלוי
חתיכה גבינה בולגרית
1 חלמון,
הכנת הבורקס
לרדד לבצק דק
לקרוץ בגודל כוס עם פייה רחבה
לשים מלית ולסגור לחצי ירח,
מעל הבורקס מרחתי את החלבון מעורבב עם
מעט גבינת פרמיזנו מגורדת,
אימי מורחת עם גבינת גלעד,
לאפות בחום 180 מעלות 40 דקות בערך.
אימי תמיד מחממת לפני ההגשה
אנחנו אוכלים אותם גם קרים.


אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה