יום שבת, 4 ביולי 2009

הסלטים של אביבה





סלט כרוב

א.לקצץ את הכרוב לריבועים.

ב. להמיס על האש עד לתחילת רתיחה חצי כוס שמן רגיל חצי כוס חומץ 2 כפות רוטב סויה 3 כפות סוכר. לשפוך לקערת הכרוב.

ג. לאפות בטוסטר בחום נמוך :שומשום גרעיני חמניות קלופים שקדים לבנים וצנובר. ואותם להוסיף לכרוב רק בזמן ההגשה. בתיאבון.

סלט חסה : לחתוך את החסה לתבל בלימון במלח שום ואפשר להוסיף שומשום ושקדים לבנים. אפשר גם רוטב ויניגרט .

סלט ירקות פשוט עם זיתים הפרוסים לעיגולים שיש בכל סופר.

אין תגובות: