יום ראשון, 20 בדצמבר 2009

תרד טורקי בניצוחו של ארז קומורובסקי בקלי קלות











רוב המתכונים בסדנה היו בקלי קלות
המיוחד הוא בירקות והתבלינים האורגניים
נראים יפה וטעימים יותר
ארז מגדל את רוב הירקות והתבלינים בעצמו,
ארז ערך לנו סיור מודרך
הסביר באהבה רבה ונתן לנו לטעום להריח ולחוש כל ירק ותבלין.







תרד טורקי
שמן זית על אש חזקה
מטגנים בצל שומרים אותו שקוף
מוסיפים את התרד השטוף בלי ליבש
לכתוש פלפל לבן
לגרד אגוז מוסקט
מלח ים
מבשלים דקה וחצי
ומפזרים בנדיבות גבינת כבשים מנצ`גו ספרדית של מחלבת ברקנית

ולסיום מוסיפיםצנוברים קלווים.
טעים טעים.................



אין תגובות: