המיוחד הוא בירקות והתבלינים האורגניים
נראים יפה וטעימים יותר
ארז מגדל את רוב הירקות והתבלינים בעצמו,
ארז ערך לנו סיור מודרך
הסביר באהבה רבה ונתן לנו לטעום להריח ולחוש כל ירק ותבלין.
תרד טורקי
שמן זית על אש חזקה
מטגנים בצל שומרים אותו שקוף
מוסיפים את התרד השטוף בלי ליבש
לכתוש פלפל לבן
לגרד אגוז מוסקט
מלח ים
מבשלים דקה וחצי
ומפזרים בנדיבות גבינת כבשים מנצ`גו ספרדית של מחלבת ברקנית
ולסיום מוסיפיםצנוברים קלווים.
טעים טעים.................
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה