
|
רוזה השכנה של אימי כל שבוע בישלה מרק עוף עם קרפלאך
כל השבוע אכלה את המרק
ולפעמים גם הנכדים הגיעו ורצו רק את מרק הקרפלאך,
ביקשתי מאימי שתיקח את המתכון
והמתכון עמד בתור להכנה 20 שנה.
השבוע גאלתי אותו. מתכון קל להכנה ,נעים לעבודה ,וטעים.
חומרים לבצק
1 כוס מים
1/2 כוס שמן
מעט מלח
להרתיח ולהוסיף 2 כוסות קמח רגיל
לקרר ולהוסיף 2 ביצים
הבצק יוצא רך יש להשתמש בעוד קמח כדי לפתוח אותו
לחלק את הבצק ל4 לקרוץ עם כוס עגולים למלא במילוי.
מילוי שלי היום
300 גר` בשר בקר צ`לי מבושל +2 בצלים מטוגנים
להכניס למגימיקס להוסיף מעט מרוטב הצ`לי לערבב.
מילוי אחר: כבד+ בצל, בצל+תפוחי אדמה, או בשר טחון מטוגן עם בצל.
לבשל אותם במרק רותח, ברגע שהם צפים למעלה עוד דקה והם מוכנים.
יוצאים כ50 קרפלאך. אפשר להקפיא, היום השתמשתי בקפואים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה