את הסיור המוצלח והמהנה אירגנו
עמי עמיצור ממועצת החלב
ענף כבשיםאדריאנה שוחט ממועצת החלבדודו אלהרר מ
הסיור היה מאורגן בצורה יסודית ומעניינת,
מלווה בהרבה הדגמות וטעימות של מתכונים עם גבינות כבשים.
השף ארז קומורובסקי הדגים לנו באהבה וסבלנות
מלווה בחוש הומור .
חזרתי הביתה שיכורה מעונג טעמים יין ואווירה מפנקת
עם הרבה מתכונים ,תצלומים, וגבינות כבשים לניסיון.
התודה והברכה לאדיריאנה דודו ועמי עטפו אותנו באהבה דאגו לכל מחסורינו
הגישו לנו חוויה קולוניארית מרתקת,
גדלתי בבית בולגרי מאז ומתמיד אכלו ואוכלים גבינות כבשים גלעד וגבינה בולגרית
כל המתכונים המלוחים של אימי הן משתי הגבינות האלו.
שמחתי להכיר עוד הרבה גבינות כבשים שמיצרים בארץ ולא ידעתי על קיומן.
סלט גרגרי רימונים של השף ארזגרגירי רימוניםעלי ארוגולהרכז רימונים ללא סוכרהרבה לימוןשמן זיתמלח גספלפל שחור גרוס טרי
וגבינה צפתית מכבשים מגורדת.
כן יש עוד הרבה מתכונים בדרך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה