אני מכינה כמות גדולה ומחלקת למנות של 400 ג"ר מכניסה למקפיא ומשתמשת בהתאם לצורך.
מצרכים
1 ק"ג שניצל עוף רק החלק הקטן
1/2 ק"ג לבבות
1/2 ק"ג טחולים של עוף
1/2 ק"ג כבד עוף
2 כפיות כמון
3 כפות פפריקה מתוקה אפשר גם חלק חריפה
מלח גס לפי הטעם
2 כפיות פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לחתוך את השינצל והכבד,
מי שרוצה יכול לחצות את הלבבות
להוסיף את יתר המצרכים והתבלינים
לערבב ולחלק למנות.
לחמם מחבת כבדה ללא שמן על הלהבה הגז הכי גבוהה
לטגן בשכבה אחת את המעורב
לערבב מידי פעם, ברגע שהכבד מוכן
המעורב מוכן עד 10 דקות
טעים רק חם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה