לביבה בולגרית לחג החנוכה בקלי קלות |

בטיול בבולגריה הגענו לכפר קטן ושכוח אל בשם " יגודינה"
ישנו שם בצימר בנוי כולו מעץ נקי ומבריק,
החקלאים מתפרנסים מגידול תפוחי אדמה ומוצרי חלב
צאן.
קבלנו לארוחת ערב לביבה בולגרית שמיוחדת למקום
אימצתי אותה בתוספת בצל ופטרוזיליה.
מצרכים
חצי ק"ג תפוחי אדמה מגורדים
1 בצל מגורד
קצת פטרוזיליה
250 גר' כשקבל גבינת צאן מגורד או גבינה בולגרית
2 ביצים
אופן ההכנה
לאחד את כל החומרים
לחמם מחבת עם שמן זית או חמאה
לשפוך את כל התערובת ולהדק אותה
מטגנים עד שמתחיל להזהיב מסביב
הופכים את הלביבה על צלחת יותר גדולה
ומחזירים למחבת להמשך הטיגון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה