יום ראשון, 20 בדצמבר 2009

עוגת גבינה משולשת עם ביסקוויטים בקלי קלות



המצרכים 30 ביסקוויטים פתי בר
750 ג"ר גבינה לבנה 5%
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוסות חלב 1% 
1 שוקולד מריר 
חצי שקית 7 גרם אבקת ג`לטין טהור+1/2 כוס חלב 
1 שמנת מתוקה צמחית
 חצי כוס קפה נמס בלי חלב
אופן ההכנה מילוי
750 ג`ר גבינה ,1 כוס חלב,ואינסטנט פודינג וניל להקציף 
להוסיף את הג`לטין מומס בחצי כוס חלב 
לערבב להכניס את התערובת למקרר לשעה,
ציפוי עליון להמיס את השוקולד להקציף את השמנת ולהוסיף את השוקולד המומס
הרכבת העוגה על מגש פורסים חתיכה של נייר ומסדרים עליו את הפתי בר
טובלים קודם את הפתי בר בנס קפה טבילה קצרה מאד - לא להפוך את העוגיה לרכה מדי.
אני עשיתי מלבן מ- 15 עוגיות 3 שורות של 5 עוגיות בכל שורה.
מורחים את קרם הגבינה ויוצרים עוד שכבה של עוגיות ושוב קרם
בעזרת נייר סוגרים את העוגה ויוצרים את המשולש .
 מכניסים למקרר לשעה מורחים את הציפוי . 
יש לצנן במקרר לפחות עוד שעה שעתיים כדי שהצורה תישמר .
 העוגה טעימה יותר למחרת.

אין תגובות: